Edelenbos Executive Solutions maakt deel uit van IXPA, een wereldwijde alliantie van executive interim management consultancy aanbieders.

IXPA is een sterk samenwerkingsverband dat individuele kwaliteiten en ervaring van nationale interim management consultancy aanbieders verbindt in een wereldwijd netwerk. 

Iedere lokale partner is een expert op interim management gebied en in staat met andere partners van de alliantie in een groot aantal landen binnen en buiten europa tot oplossingen te komen.

IXPA heeft toegevoegde waarde voor haar opdrachtgevers door het gezamenlijke grote internationale netwerk van opdrachtgevers en interim managers, alsmede het vertrouwen, de hoge kwaliteit en professionaliteit die aan de partners wordt toegeschreven.

Alle leden van IXPA worden geleid door eigenaren/managing partners, die in staat zijn de behoeften van hun clienten goed in te schatten. Zij brengen op basis van lange duurzame relaties de beste oplossingen op het gebied van interim management met uitstekende resultaten.

Postadres
Korte Ouderkerkerdijk 1 D3
1096AC Amsterdam