Over Edelenbos Executive Solutions

Op een persoonlijke en inspirerende manier mensen bij elkaar brengen en met elkaar samenwerken.

Het gaat om het plezier, de kwaliteit, de originaliteit en het maken van impact door hoge kwaliteit van diensten te leveren. Met elkaar. Dat is wat Nicole Edelenbos voor ogen heeft met Edelenbos Executive Solutions.
 
Zij werkt zo nu en dan ook zelf in opdrachten en daarnaast met diverse professionals (coaches, docenten, Hr-, Finance-, It -specialisten) en andere (interim) managers op C-level en/of directie, danwel staf niveau. Zij heeft als doel diegene te plaatsen -interim of vast- waar hij/zij het best op zijn/haar plek is; in zijn/haar kracht staat; het meest uit de opdracht kan halen tbv de opdrachtgevers en zichzelf.

Over Nicole Edelenbos

Ze was advocaat, directeur en bestuurder van verschillende bedrijven in diverse sectoren, zoals verzekeringen, vastgoed, voetbal en zakelijke dienstverlening. Ze heeft interesse in voetbal en was managing director van diverse betaald voetbal organisaties en Eredivisie NV (nu CV). Ze is ook oprichter van Future Female Leaders, een leiderschapsbijeenkomsten programma voor jonge talentvolle vrouwen (www.futurefemaleleaders.nl).

Contact Nicole
edelenbos@edelenbosses.nl
+31 6 53 501 346

Bezoekadres
OldSchool Studio 15
Gaasterlandstraat 3-5
Amsterdam

Postadres:
Daelenbroek 3
1082AA Amsterdam